Ahol minden csak rólatok szól

A ház

A házban két főt tudunk kényelmesen elszállásolni. 

Az alsó szinten jól felszerelt étkezős konyhát - mikro, kapszulás kávéfőző, indukciós főzőlap, mosogatógép -  és zuhanyzós fürdőszobát találtok, a felső szintet pedig teljes egészében a hálószoba foglalja el, kényelmes 160x200-as franciaággyal, süppedős szőnyeggel, kényelmes padlófotelekkel, tévével, wifi és Netflix szolgáltatással és extra panorámával.

Teraszunk

Teraszunkon télen-nyáron 34-36 fokra fűtött jakuzzit, foteleket és kisasztalt találtok, ahonnan ismét a csodás dunai és visegrádi panoráma kacsint rátok. 

A terasz fedett, részben beépített, télen pedig víztiszta polikarbonát ablakokkal tesszük még komfortosabbá, anélkül, hogy a panorámából egy szemernyit is elvennénk. 

Környezet

Panorámás kis búvóhelyünk valóban mindenkitől távol, a forgalomtól kieső helyen, hegyoldalban, erdőszélen helyezkedik el. 

Megközelítése egysávos, meredek hegyi úton történik, melynek egy kb. 600 méteres szakasza szórt köves, a többi aszfaltos. 

Kérjük erre készüljetek, hiszen hogyan is lehetne egy búvóhely a főút mentén :) Téli időszakban hólánc használata ajánlott!