Házirend


Hogy biztosítsuk az Ön kellemes pihenését és elkerüljük az esetleges félreértéseket, szeretnénk, ha megismerkedne házirendünkkel.

A foglalás igazolásánál feltételezhető, hogy Ön ismeri, és elfogadja ezt a házirendet, valamint hogy be is fogja tartani.

 1. Vendégeink a szobákat csak a teljes részvételi díj kifizetése után foglalhatják el!
  A teljes részvételi díj alatt az előre lefoglalt napok mennyisége értendő, abban az esetben, ha úgy döntenek, hogy az itt tartózkodást előbb szakítják meg, nem áll módunkban a pénzt visszafizetni.
 2. A szállást érkezés napján 16,00 -20,00 óráig lehet elfoglalni. Ha később érkezne, késéséről kérjük telefonon tájékoztasson minket. Ha ezt elmulasztja, megeshet, hogy nem tudjuk fogadni.
 3. Távozás napján 12.00-ig kell elhagyni a szálláshelyet, ellenkező esetben felárat számolunk fel, melynek összege 3000 Ft/minden megkezdett óra.
 4. A szálláshelyen látogatókat, kizárólag napközben lehet fogadni, a tulajdonos engedélyével.
 5. A tulajdonos fenntartja magának a jogot, hogy a vendégek létszámát az ott tartózkodás alatt akár előzetes bejelentés nélkül is ellenőrizhesse.
 6. Az előzetesen be nem jelentett vendégekre éjszakai tartózkodás esetén 20 000 Ft felárat számítunk fel.
 7. A házat és szolgáltatásait -a jakuzzira - minden vendégünk saját felelősségére veszi igénybe.
 8. A jakuzzi beállításait elállítani, kikapcsolni, a jakuzzit sminkben, testápolós vagy napolajos testtel használni, benne étkezni TILOS!
 9. A csendrendeletre való tekintettel kérjük, hogy este 22 óra és reggel 8 óra között, valamint vasárnap egész nap mindenféle zajos tevékenységet legyenek szívesek mellőzni.
 10. A Ringat-Lakban dohányozni tilos! Cigarettázni a teraszon és a kertben megengedett. A csikkeket kérjük a szemetesbe szíveskedjenek eldobni!
 11. Vendégházunk kisállatot (max 15 kg) felár ellenében - 5000 Ft/nap -, előzetes egyeztetés után tud fogadni.
 12. A házban hagyott személyes tárgyakért felelősséget nem vállalunk.
 13. A vendég felelős a saját viselkedéséért a házban és annak környékén, és az esetleges balesetért maga viseli a következményeket.
 14. Kérjük, hogy figyeljenek a rendre, óvják a ház berendezését!
 15. A ház elhagyásakor kérjük zárják el a vizet, villanyt, csukják be az ablakot, és zárják be az ajtót.
 16. A szobába tilos bevinni bárminemű gyúlékony anyagot, eszközt.
 17. A szállás területén okozott kárt a károkozó vagy annak törvényes képviselője köteles megtéríteni.
 18. Kérjük vendégeinket, hogy a szobában ne étkezzenek. Étkezésre használják a konyhát, melyet kérjük tisztán tartani. Mindenki köteles maga után elmosni a használt edényeket, evőeszközöket.
 19. Fenntartjuk a jogot, hogy megválogassuk a vendégkörünket! Ittas állapotú, igénytelen külsejű, agresszív hajlamú vendégeket nem kívánunk fogadni!
 20. A tulajdonos jogában áll lemondani a szállást, ha a vendég nem tartja be a házirendet és ha megbontja a békét.
 21. A szállás lemondása esetében, a házirend megsértése miatt, a vendégnek visszafizetés nem jár, függetlenül a rövidített időszaktól.
 22. A szállás igénybevétele előtt magától értetődik, hogy a vendég elolvasta, megértette és elfogadta a házirendben foglaltakat.

Amennyiben elégedettek a szállás szolgáltatásaival, kérjük írjanak véleményt online. Bármilyen panaszt figyelembe veszünk, és megoldunk 8.00-20.00 ig.

Elérhetők vagyunk a következő telefonok valamelyikén: +36 30 799 6098, +36 70 334 6686

Kellemes kikapcsolódást és jó pihenést kívánunk!

Krusslák-Mateovics Judit és Attila